background img
Cultivă, manâncă, iubește.

Video Campania`COASE-TI IA!`: OZANA BARABANCEA

written by Andreea Stroe pe 25 November 2014

Foto: Gabi Crișan

 DE LA OPERĂ, LA AC ȘI AȚĂ

Ozana Barabancea, vedeta pe care sâmbătă de sâmbătă o vedeți în juriul Te cunosc de Undeva, la Antena 1,  a acceptat invitația mea de a fi prima în campania „Coase-ți ia!”. A primit sugestia cu mare bucurie și cum spune ea, cu multă onoare. Ozana este un om foarte ocupat. Are colaborarea cu Antena1, cântă la Opera Română, dă meditații și, între timp, este și mamă. Are doi copii, Andrew și Gloria. Când am venit cu ideea, Ozana nu a stat pe gânduri. Nu s-a sucit în vreun fel, că poate nu are timp, chef sau că nu se poate înhăma la un astfel de efort susținut….Nu! Am primit pe loc un hotărât DA! Așa că am trecut la treabă.

Foto: Gabi Crișan

Împreună cu meșterul popular Silvia Ciubotaru de la Muzeul Satului și cu operatorul Gabi Crișan am deschis prima sesiune de cusut. Doamna Ciubotaru a fost cea care a pregătit tot, ațe, material și model. Ia urmeză să fie nu una foarte complexă pentru ca Ozana să o poată lucra. Si, cu puțin noroc, ar putea fi gata chiar de Crăciun.

Pentru început depănăm povești cu ii. Ozana ne spune că nu a fost îndrăgostită de ie de când se știe. De ceva ani încoace si-a descoperit această pasiune, când a probat una, la o sesiune de shopping, nu în mall, firește. Se uita siderată la ea în oglindă și nu-i venea să creadă…. 

Frumoase toate, dar Ozana trebuie să îi dea drumul la cusut. 

 

Într-o pauză, Ozana ne arată colecția ei de ii, rochii, ilice, cordoane, paftale. Impresionant! Așa cum vă spuneam și în materialul ce-l anunța pe acesta, Ozana are în garderobă aproximativ 70 de piese, dacă nu și mai mult. Le-a strâns într-un an și jumătate! O performanță care arată pasiunea Ozanei pentru frumosul românesc.

A doua sesiune de cusut:

Nu s-a lucrat mult la prima sesiune. A fost mai mult una de acomodare cu noua provocare. Chiar dacă e albă, doar cu un semirând cusut pe mâneca dreaptă, Ozana o probează, Vin și explicațiile doamnei Silvia Ciubotaru. 

 

 Se vede că am trecut în vizită pe la Ozana. Nu-i bai, cu ocazia asta a aflat și ea câte ii, în fine, articole populare are! Chiar nu făcuse un inventar până să apar eu și provocările mele în viața ei. Acum o ajut să le pună la loc. Ozana are ladă de zestre cum era pe vremuri în care stau cele mai vechi dintre ele. 

 O lăsăm pe Ozana să-și coasă ia între concerte, spectacole, jurizări și teme, Pe blog veți urmări în caseta din dreapta unde scrie numele campaniei cum încet, încet, cusăturile dau viață iei în devenire. Fiți pe fază!

ozanaedit3

PS Acent material a fost realizat cu suportul lui GABI CRISAN (imagine) si SEBI BOTEANU (montaj)

Article Tags:
Article Categories:
AGRIStyle

Comenteaza prin Facebook

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × three =

Meniu