background img
Cultivă, manâncă, iubește.

ȚĂRANUL ȘI POMENILE ELECTORALE

scris de Andreea Stroe pe 18 noiembrie 2014

by Simona Constantinescu

Politica Agrara, Doamne, de câte ori nu am auzit de asta de când tot curg fondurile europene peste noi! Ce-o mai fi și aia? Păi, dacă e importată de la nivel european, Politica Agrară este cea care se referă la asigurarea unei producții de produse alimentare viabile, dezvoltare echilibrată, etc. Dacă e vorba de România, politica agrară se scrie cu minuscule și din 4 în 4 ani sau din 5 în 5 ani, devine instrument al propagandei politice la sate. Are miros de plastic, amestecat cu mină de pix, gaz de brichetă, firimituri de pâine și ce-or mai găsi politicienii de dat la popor.

 

by Simona Constantinescu

Mai rău este că țăranul român, e drept nu toți țăranii români, abia așteaptă să fie călcat de trimișii pașalâcurilor de culori ideologice. E valabilă povestea în toate spectrele politice, iar politica asta agrară e împământenită de când lumea la noi, la sate. Și dă roade din ce în ce mai mănate! Eu zic să se treacă la o politică agrară bio, în care se stropește cu macerat de ardei iute, foarte iute, și macerat de urzică peste tot poporul din rural. E bio, nu? Așa, ca să se lecuiască omu`să mai primească vreodată dăunătoare puturoase care să le corupă mințile. Da, cred că asta e soluția! Cultivarea unor regnuri care să alunge daunătoarele ce se năpustesc regulat ca lăcustele. Să le țină la distanță. Și dacă nu e cu voia țăranului român, țăranul să fie constrâns să o facă!

Pai, de ce? Păi pentru că nu doar orășeanul să fie obligat să dea un vot pe baza unei coloane vertebrale la 90 de grade! Ce, poporul de la sate nu e tot România?! Ba da…., e tot România! Și e aia adevărată, care trebuie să-și vadă de treabă, pe arătură! E România care vine la vot când e chemată în proporție de peste 50%. Deci, sus vertebra, înarmați cu ardei iute, alungați dăunătoarele, dragi țărani români!

 

PS Îi mulțumesc din suflet colegei de antena Simona Constantinescu pentru efortul realizarii caricaturilor din lead-ul și corpul acestei pastile media.

 

Categorii Articol:
AGRILife

Comenteaza prin Facebook

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six − four =

Meniu