background img
Cultivă, manâncă, iubește.

VIDEO-SURPRIZĂ COLOSALĂ LA 17 ANI! ÎNTRE TEZE MAI ȚESE CÂTE UN COVOR LA RĂZBOI! O POVESTE INCREDIBILĂ A UNUI TÂNĂR BÂRLĂDEAN

written by Andreea Stroe pe 22 January 2015

TES5
Unde ați mai văzut așa ceva în ultimul timp? În loc de tablete, console de jocuri, Ipad sau mall-uri, un adolescent de 17 ani țese, toarce, tunde oi, împletește. Și o face din pasiune! Face asta de mic iar tot ce știe acum a învățat de la bunica. Ea s-a prăpădit de ceva ani, dar Vladimir își amintețte cum pe la 4 ani a dat cu nasul de meșteșugurile astea. Ba a vrut, ba nu a vrut să facă! Chiar îl certa bunica Natolica pentru faptul că nu a vrut la 4 ani să descurce ițele.
TES6
Apoi, Andrei a început singurel să fure meserie și să practice chiar pe ascuns. Acum face de toate. Toarce, deapănă, țese, împletește. Tot ce face cu mâinile lui vinde apoi. „Nu e greu să țeși, doar că îți trebuie răbdare. Pe mine mă relaxează!„  spune Andrei.
TES1
La târguri sau direct celor care i-au comandat produsele. L-am rugat să ne explice cât de complicat este ceea ce face.
p20140813191146

 „ȚES ÎNTRE TEZE, DAR VARA LUCREZ CHIAR ȘI 20 DE ORE PE ZI!

Vara face provizii pentru toamna.
TES3
Dă bătaie să aibă marfă pentru târgurile din toamnă, să aibă ce vinde.
TES9
Să nu credeți că nu merge la școală. Este elev la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu“ din Bârlad. Este renumit în școlă. „Le place tuturor ce fac. Am avut și expoziții pe la școală. Chiar sunt apreciat„ ne mărturisește Andrei. Acum e iarnă. În timpul școlii lucrează mai puțin, dar lucrează. Toarce lâna și țese lă război. Vladimir deapănă firul poveștii sale. 
 Vladimir spune că din ceea ce vinde face ceva bănuți, dar nu de ajuns să se întrețină. De exemplu un preș are un preț de 40 ron, un brâu 30, iar un covor poate ajunge și la 500 ron. 

 

Article Tags:
Article Categories:
AGRIStyle

Comenteaza prin Facebook

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − five =

Meniu