background img
Cultivă, manâncă, iubește.

INEDIT: Manichiură cu gel din trestie de zahăr

written by Irina Sauca pe 22 March 2015

DSC_0080 2

Un topic destinat de data aceasta exclusiv femeilor. Sau…..de ce nu şi bărbaţilor care vor să facă un cadou aparte doamnelor: o vizită sponsorizată la un salon de profil! Nu ne-am fi gândit că extractul din trestia de zahăr ar putea fi folosit la aşa ceva, dar cu cât plantele sunt mai des folosite în domenii conexe vieţii noastre, cu atât mai bine, nu?!

DSC_0041 2

GEL-TRATAMENT CU TRESTIE DE ZAHĂR

Mai bine de trei sferturi din elementele ce conţin acest gel sunt naturale…Trestia de zahăr nu a fost întâmplător aleasă. Oferă elasticitate unghiei, aşa că atunci când trebăluiţi prin casă nu mai staţi cu grijă maximă nu care cumva să vă treziţi cu gelul sărit.

pentru COVER

Practic, ingredientele naturale fac toată treaba. Gelul funcţionează fix ca un tratament lucrând pe unghiile uscate, casante, exfoliate sau denivelate, încă de la prima aplicare. Spre deosebire de gelurile clasice, unde expunerea la ultraviolete durează mai bine de 6 minute pe o unghie, acest gel tratament se usucă în doar 30 de secunde pentru fiecare strat. Nici îndepărtarea lui nu strică unghia pentru că NU se realizează prin pilire, ci se îndepărtează prin topire, la fel ca şi oja semipermanentă. Formula acestui Bio Sculpture Gel există de aproape trei decenii şi provine din Africa de Sud. Romania este cea de-a 40-a ţară în care se poate găsi gelul-tratament care a primit din partea forumurilor internaţionale de specialitate rating-ul maxim pentru sănătate şi siguranţă.

Ah, şi e important de precizat. Chiar dacă este un produs revoluţionar, un fel de gadget în domeniul îngrijirii personale, o astfel de manichiură costă la fel ca şi în cazul gelului clasic. Eu am trecut pe la singurii care realizează manichiură cu gel din trestie de zahăr  NAILSPA by Catalina şi BEAUTY DISTRICT.  Preţul acestui serviciu este 180 de lei.

Article Tags:
Article Categories:
AGRIStyle

Comenteaza prin Facebook

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × five =

Meniu