background img
Cultivă, manâncă, iubește.

Despre Mine

Încep cu începutul……

Sunt bucureșteancă, deși ai mei provin din zona Buzăului.  Am copilărit, însă, printre dealuri, cu livezi și aer curat. Se întâmpla, bineînțeles, doar vacanțele.

Liceul l-am „săvârșit„ acum mulți ani. Era pe vremea aceea unul dintre liceele de primă clasă și înțeleg că a rămas așa. Este vorba de Matematică-Fizică nr. 1, din București. Pe vremea mea se chema „liceul de Informatică„. Oricum, matematica era baza, ceea ce nu m-a deranjat, fiind genul care din plăcere stătea cu orele să rezolve probleme de geometrie. Azi, geometria a devenit spaima elevilor, probabil pentru că nu sunt învățați să o înțeleagă. Marea surpriză vine după liceu, când am schimbat total paleta preocupărilor euclidiene și am intrat la Facultatea de Teologie-Litere. Am fost cucerită de domeniu și am hotărât să las Medicina pentru Litere. Din timpul facultății am început să îndrăgesc și știrile și am ajuns, în scurtă vreme, să devin absolvent al Școlii BBC de Televiziune. Au urmat apoi alte cursuri ( Dicție, Reporter) ale Centrului de Jurnalism Independent. Și așa, încet, încet, am înțeles că acesta era drumul meu. Drept urmare, după ce am ucenicit prin TVR și Prima TV (aici foarte puțin), am ajuns în anul 1999 în Antena 1. La început am lucrat ca reporter de noapte, apoi redactor secția Teritoriu (zona care se ocupă cu strângerea materialelor care provin de la corespondenții din țară). Ulterior, am „făcut și teren„, ca reporter. Iar, în cele din urmă prezentator Antena3. Asta așa pe scurt, traseul profesional.

In rest, sunt mama a doi băieți. Cu unul într-o lună mă prezint la poliție pentru buletin și la finalul anului acesta școlar trec prin emoțiile „treptei întâi„, actuala Capacitate. A trecut vremea, s-au schimbat denumirile…aceeași poveste, poate chiar mai stresantă.

Cât trăiești înveți, însă. Fac parte dintre cei care-și doresc să facă lucururile în cunoștință de cauză, în speță acest blog cantonat pe zona de AGRILife. Așa că din toamna aceasta revin pe băncile școlii. Sunt cursantă a Masterului Agribussiness al Facultății de Agonomie București.

Și las pe final un element de culoare. De anul acesta, a intrat în viața noastră Eva. Un lup german. Are un an și un pic. Este furnizorul nostru perpetuu de bucurie pură, joacă… la orice oră, iubire, inocență, drăgălășenie și …….muuuult păr.

20140620_171021(0)-1


Meniu